logo-5aC-nega

L’objectiu de la convocatòria de les Beques Educar Fomentant l’Esforç és estimular i promoure totes aquelles iniciatives que es duguin a terme a Catalunya en l’àmbit educatiu i lúdic de 0 a 16 anys per promoure la cultura de l’esforç inculcant valors fonamentals com treball, responsabilitat, sinceritat, optimisme, etc…

La cinquena convocatòria de les Beques Educar Fomentant l’Esforç estarà oberta del 15 d’octubre de 2015 al 30 d’abril de 2016.

Veure més

  • PROJECTES PREMIATS 4a CONV.

 


La Fundació Espavila cada dia és més gran i vol poder oferir el màxim de suport a projectes que fomenten l’esforç. Per aquest motiu, és imprescindible que poguem rebre el finançament necessari per poder ajudar a realitzar tots aquests projectes. Mitjançant la plataforma Tot Suma, s’ha presentat la manera de fer donacions amb uns premis com a recompensa.

Ens ajudes?

 

espai_espavila_ca


Xerrades 03

Per donar a conèixer i fomentar la cultura de l’esforç i d’altres valors a la nostra societat. Dirigides a col·lectius concrets que ho sol·licitin: espai de diàleg, escoles, clubs, etc.. Impartides per professionals especialistes col·laboradors de la Fundació. Més informació

Conte 1Conte 2 

 

logo-espavila_web3
S’ha constituït per fomentar la CULTURA DE L’ESFORÇ. Entenem per esforç tots aquells valors que porta associats aquesta paraula, com treball, constància, responsabilitat, etc.