AGRAIMENTS DE LA FUNDACIO ESPAVILA.

Escrit per Fundació Espavila - Publicat el 15 de Juny de 2012
Entre els col•laboradors de la Fundació Espavila es viuen moments d’eufòria i jo, com a president de l’entitat, tinc ganes d’expressar el nostre agraïment a totes aquelles persones i entitats que dia rere dia ens ajuden a trametre i potenciar els valors de la cultura de l’esforç.
Entre els col•laboradors de la Fundació Espavila es viuen moments d’eufòria i jo, com a president de l’entitat, tinc ganes d’expressar el nostre agraïment a totes aquelles persones i entitats que dia rere dia ens ajuden a trametre i potenciar els valors de la cultura de l’esforç; però, si la cultura de l’esforç esta passant per hores baixes tal com diem sovint, a què es deu el nostre optimisme?: M’explico. La nostra Fundació va convocar les BEQUES EDUCAR FOMENTANT L’ESFORÇ per tal de reconèixer projectes innovadors que s’apliquin, ja sigui dins l’escola, ja sigui fora, però sempre en un entorn de desenvolupament lúdic i educatiu, i que siguin capaços de trametre amb continuïtat als infants i joves de 0 a 16 anys un compromís per una educació basada en la cultura de l’esforç; inculcant valors tan importants com responsabilitat, perseverança, il•lusió, etc. La convocatòria per la presentació de projectes per tal d’optar a una de les beques es va acabar el passat trenta d’abril; i la nostra agradable sorpresa ha sigut l’èxit de participació obtingut. Se’n la primera convocatòria no ens pensàvem rebre cinquanta-sis projectes i evidentment aquest fet ens encoratja per les properes convocatòries.

AGRAÏMENT sincer a les escoles i universitats, fundacions, associacions culturals i esportives, esplais, ajuntaments,... de tota Catalunya pels projectes presentats i la seva sensibilitat en vers els valors i la cultura de l’esforç.

AGRAÍMENT als membres de Jurat per la seva tasca en la recerca dels millors projectes per optar a una de les Beques. Els Jurat, tal com és sabut esta format per persones rellevants del mon de l’educació, la cultura i l’esport; entre ells i ha Josep Mayoral, alcalde de la nostra ciutat, professor de l’Escola del Treball de Granollers en excedència i membre del Comitè executiu de l’Associació Internacional de Ciutats Educadores.

AGRAÏMENT als mitjans de comunicació: premsa escrita i digital, radio i televisió per les facilitats rebudes per tal de fer públics els nostres projectes; i, en aquest sentit no amb vull oblidar d’aquesta revista, la REVISTA DEL VALLÈS, per la molt bona sintonia demostrada des de l’inici.

AGRAÏMENT a totes les empreses i institucions que confien en la nostra feina en vers la cultura de l’esforç; vull citar expressament L’AJUNTAMENT DE GRANOLLERS i LA GENERALITAT DE CATALUNYA pel seu suport Institucional.

El veredicte de la primera convocatòria de les Beques EDUCAR FOMENTANT L’ESFORÇ es donarà a conèixer en un acte públic que es farà al PALAU ROBERT de Barcelona (Passeig de Gracia – Diagonal) el dia 5 de juliol. AGRAÏM les facilitats rebudes per part de la Generalitat de Catalunya per la cessió d’un espai tan rellevant per fer aquest acte. La cultura de l’esforç s’ho mereix. Espavila’t.

Aquelles experiències que no ens destrueixen ens tornen més forts.
Friedrich Nietzsche