IniciNotíciesPrimera xerrada sobre l’esforç a l’escola els Vinyals

EL passat dissabte 27 de novembre la Fundació Espavila va iniciar un nou cicle de xerrades i activitats a les escoles implicant alumnes, professors i pares per tal de fomentar i potenciar els valors de la cultura de l’esforç.

Aquesta xerrada amb activitats es van realitzar per primer cop a l’escola Els Vinyals de Lliçà de Vall, amb la col•laboració de Ana de Ossó (coach) i Darina Nikolaeva (psicòloga).

La jornada es va desenvolupar en dues parts.

– De 9 a 11h. activitats per als nens. Amb l’ajuda de “El conte de la llavor”, dibuixat per Sarah Sanajko expressament per la nostre Fundació. Els nens i nenes van poder experimentar mitjançant la representació del conte i amb dibuixos que ells mateixos van fer. Es va obsequiar amb un conte i una llavor a cada nen i nena per tal que, amb l’ajuda dels pares, puguin plantar aquesta llavor i fer un seguiment del creixement fins convertir-se en flor.

– De 11 a 11:30h. Es va fer un esmorzar amb productes que els pares i mares van elaborar o van comprar i la veritat és que estaven tots boníssims.

– De 11:30 a 14h. Aquesta jornada es va dividir en dues xerrades dirigides als pares:

La Darina es va encarregar de fer la seva amb el títol: Educar conscient, educar per viure.

La Ana va dirigir la seva xerrada amb el títol: De l’esforç a la creativitat.

Volem agrair a les nostres col•laboradores l’esforç que han realitzar, les il•lusions que hi han posat i el treball ben fet per tal de portar a terme aquest projecte. També volem agrair a la directora del centre els Vinyals, Concepció Pérez, als professors i monitors, pares i alumnes la seva participació, ajuda i bona rebuda.

Els comentaris estan tancats.