IniciArticlesJA ESTEM FICATS DE PLE EN EL 2011.

Ha quedat enrere tota aquella cantarella desitjant un bon any nou que, de forma intuïtiva, repartim any rere any quan ens topem amb amics i coneguts. Però, ara que ja ha passat aquella eufòria de desitjos; creiem que aquest any serà bo? Tenint en conte la crisis deixada com herència pel 2010; podem tenir il•lusió en l’any que comença? Jo crec que malgrat tota la problemàtica, aquest any ha de generar esperança.

L’opinió dels entesos és que la situació seguirà sent complicada perquè forma part d’un reguitzell de problemes que afecten d’una manera global tot el mon. I dient això, moltes vegades ens dona la sensació que no si pot fer res; que em d’aguantar la tempesta sense poder-nos resguardar mínimament, encara que l’aigua ens arribi fins el coll. Sóc una persona de tarannà positiu i crec que malgrat totes les perspectives que ens poden convidar al pessimisme, em de fer l’Esforç de no perdre la il•lusió.

Algú, al llegir aquest escrit, pot dir: “Parlar d’il•lusió i esperança en la situació actual és com somiar truites, ja farem prou si aconseguim que les coses no empitjorin”. Estic d’acord que els moments que vivim son difícils, però la il•lusió és vital. Qui té il•lusió veu les coses més positivament. Per Nadal em varen enviar un correu que deia així “AMIC MEU, CONFIA AMB TU MATEIX I NO PERDIS LA IL•LUSIÓ, GAUDEIX DE CADA INSTANT I SOMIA EN EL FUTUR. T’ASSEGURO QUE TOT ANIRÀ BÉ”.

Sóc conscient que faig un abús de la paraula il•lusió en el context actual, però crec que ens pot ajudar a veure les coses des d’una òptica més positiva i a fer l’esforç de tirar endavant malgrat el risc del fracàs. Evidentment no em de viure penjats d’utopies inassolibles ni d’il•lusions peregrines, però l’emoció que ens pot aportar un somni, un canvi, un objectiu assolit, pot generar confiança i actuar com a motor per evolucionar.

GAUDEIX DE CADA INSTANT: Mentre el temps rellisca plàcidament al nostre costat va donant peu a una infinitat de situacions i moments que, si fem l’esforç de ser receptius, ens poden fer somriure i generar il•lusions; malgrat que la vida no ens vagi com nosaltres voldríem.

SOMIA EN EL FUTUR: l’Esforç d’assolir de manera positiva les petites o grans vivències de cada dia pot sumar, enriquint les nostres vides i fer veure un futur molt més esperançador.

Per complicat que ens pugui semblar aquest any no podem perdre mai la il•lusió.

Ningú ha eixit d’un pou sense fons sense una voluntat ferma i l’esperança de sortir.

Tot anirà bé. Espavila’t.

Els comentaris estan tancats.