L’objectiu de la convocatòria de les Beques Educar Fomentant l’Esforç és estimular i promoure totes aquelles iniciatives que es duguin a terme a Catalunya en l’àmbit educatiu i lúdic adreçades a infants i joves de 0 a 18 anys, amb l’objectiu de promoure la cultura de l’esforç inculcant valors fonamentals com ara treball, responsabilitat, sinceritat, optimisme, etc…

 

La Fundació Espavila ha celebrat l’acte d’entrega de les Beques Educar Fomentant l’Esforç (7a. convocatòria)

 

El passat dia 3 de juliol a la sala Pompeu Fabra de l’Institut d’Estudis Catalans, dintre de l’antic Hospital de la Santa Creu, es va celebrar, l’acte d’entrega de la 7a. convocatòria de les Beques Educar Fomentant l’Esforç.

Amb la presència dels membres del jurat, el Patronat de la Fundació, els guanyadors de la 6a. convocatòria i els representants dels projectes finalistes d’enguany, es van donar a conèixer els 4 projectes guanyadors.

També es va fer una breu explicació de totes les tasques que realitza la Fundació.

Els guanyadors de la convocatòria anterior, van fer una breu presentació dels projectes desenvolupats al llarg del curs.

I finalment, Antoni Argent, com a Secretari del Jurat, va fer entrega de les beques als guanyadors d’aquesta 7a. Convocatòria.

 

Projectes guanyadors:

 

CANTA AMB SIGNESZER El Moianès Llevant (Castellcir)

ELS NOSTRES VALORSAECD (Sabadell)

EMPRESA I FORMACIÓ – CREACCIÓ, Agència d’Emprenedoria, Innovació i Coneixement (Vic)

PROJECTE VIA! VOLER, INTENTAR…ASSOLIR! L’extra!, S.C.C.L. (Rubí)

 

 

 

 

Termini de Presentació

Convocatòria tancada

 

 
  • PROJECTES PREMIATS 7a CONV.

 

Amb el suport de

Logo-Gen