IniciNotíciesLa Fundació Espavila realitza la primera visita al projecte Gaudim de l’Art, projecte guanyador d’una de les Beques Educar Fomentant l’Esforç (6a. convocatòria)

El passat 3 de novembre, la Fundació Espavila va fer la seva primera visita al projecte Gaudim de l’Art que es realitza a Mataró, David Codina va presentar el projecte que va resultar ser un dels guanyadors d’una de les Beques Educar Fomentant l’Esforç (6a. convocatòria).

Gaudim de l’Art és una experiència educativa competencial de proposta de canvi metodològic i d’avaluació en l’àrea d’Història de l’Art de 2n de Batxillerat vers una educació més significativa i activa.

La proposta d’aquest canvi neix de la necessitat de voler donar protagonisme a l’alumne en el seu propi procés d’aprenentatge. Interpretar l’alumne des de les seves potencialitats i no des de les seves limitacions. Transformar-lo en creador enlloc d’entendre’l com un espectador. Aprofundir en el significat d’una educació de dins cap a fora per desencadenar el canvi.

Els comentaris estan tancats.