IniciArticlesL’Esforç d’Estimar

Al llarg de la nostra vida ens envoltem de persones que estimem: la parella, la família, els amics. Sovint donem per suposat moltes coses, entre elles l´amor, potser en un intent de mantenir les nostres relacions socials tot invertint les mínimes energies per tal que sobrevisquin. Es tracta d´un greu error.

Qualsevol relació humana ha de ser cultivada, ens hi hem d´esforçar per mantenir-la viva. No s´hi val deixar amagat el nostre afecte perquè la persona amada ja sap que l´estimem. Cal que els nostres sentiments envers els nostres coneguts flueixin, mantinguin viva la flama de l´amor i de l´afecte. Cal donar-ho tot a aquells a qui creiem que s´ho mereixen, a qui forma part de la nostra vida i de nosaltres mateixos.

Regalar a la parella un “t´estimo”, fer una trucada a un vell amic per interesar-nos per ell, visitar els familiars que fa tant de temps que no veiem, són petites accions fàcils de fer però no acostumem a realitzar-les. ¿Potser es tan difícil dedicar les nostres energies, el nostre temps, a les persones que estimem?

Fem entre tots l´esforç de millorar les nostres relacions personals, comencem a construir un món millor. Dequiquem-nos a allò que realment val la pena, deixem-nos de tant futbol i tants culebrons televisius. Sortim al carrer, saludem, sonriguem, parlem, escoltem, estimem. Valorem allò realment important a la vida. Oblidem-nos dels cotxes d´alta gamma, dels relotges luxosos i de la roba de marca. Esforcem-nos en allò que val la pena i serem profundament gratificats. Ens estimarem a nosaltres mateixos.

Per viure una vida més plena, espavila’t.Els comentaris estan tancats.