IniciNotíciesLa FUNDACIÓ ESPAVILA i REIR sintonitzen molt bé

És un goig per nosaltres col•laborar amb REIR (Recursos Educatius per la Infància en Risc); tenim molts punts en comú. La FUNDACIÓ ESPAVILA intenta inculcar i fomentar la cultura de l’esforç i tots els valors que representa; REIR treballa per ajudar a la infància en risc d’exclusió social a Catalunya. Proporcionar als menors d’edat protecció i assistència social així com vetllar per la seva defensa; evidentment representa un gran esforç por tot un col•lectiu de professionals.

L’associació REIR ens la va presentar el seu secretari i responsable de l’àrea educativa Dani Julià; un home de caràcter afable, emprenedor i molt comunicatiu. Junts vàrem visitar les dues cases d’acollida que l’organització te a Santa Agnès de Malanyanes i vàrem tenir una visió molt completa de les seves activitats.

Des del primer moment la FUNDACIÓ ESPAVILA i REIR sintonitzant molt bé. Hem tingut molts contactes, hem parlat de les problemàtiques d’alguns adolescents acollits i ens agrada haver col•laborat en satisfer alguna de les necessitats plantejades.

En Dani, tal com hem esmentat és un home emprenedor que ens ha donat moltes idees. Aquestes idees son importants per aprofundir en els valors de la cultura de l’esforç que la nostra Fundació intenta potenciar. La relació que tenim amb REIR és sòlida i en sortiran grans coses. Ja ho veureu.

Els comentaris estan tancats.