5a Convocatòria de les Beques Educar Fomentant l'Esforç.
Publicada el 25 de Setembre de 2015
La propera convocatòria s'obrirà a partir del 15 d'octubre.
El passat 5 de juny la Fundació Espavila va fer la darrera visita a l'Escola Voramar
Publicada el 9 de Juliol de 2015
L'escola Voramar va ser un dels guanyadors de la 3a. convocatòria de les Beques Educar Fomentant l'Esforç.
No vull ser un ancià
Publicada el 6 de Juliol de 2015
El passat 4 de juliol el diari El Punt Avui publicava un escrit del Sr. Miquel Pucurull (Barcelona). Dies després, en Joan Vila - President de la Fundació Espavila li va contestar
Acte d'entrega de les Beques Educar Fomentant l'Esforç.
Publicada el 29 de Maig de 2015
Entrega de les Beques Educar Fomentant l’Esforç (4a. Convocatòria) de la Fundació Espavila
Avui celebrem l'Acte d'entrega de les BEQUES EDUCAR FOMENTANT L'ESFORÇ
Publicada el 28 de Maig de 2015
Avui 28 de maig a partir de les 19:30h. celebrem l'acte d'entrega de les Beques Educar Fomentant l'Esforç, en la que 4 projectes sortiran guanyadors d'una de les 4 beques de 3.000 euros.
La Fundació Espavila visita el menjador social de l'Espai Espavila.
Publicada el 6 de Maig de 2015
El passat dimecres dia 29 d'abril, membres de la Fundació Espavila van fer una visita al menjador social de l'Espai Espavila.
Membres del patronat de la Fundació Espavila van assistir ahir a l'acte d'entrega del premi Vallesà de l'Any 2014
Publicada el 6 de Maig de 2015
Membres del patronat de la Fundació Espavila van assistir ahir a l'acte d'entrega del premi Vallesà de l'Any 2014, per tal d'acompanyar al nostre gran amic i col·laborador Dani Juliá que tot i no haver guanyat es mereixia un bon homenatge. Volem Felicitar als germans Castells pel guardó i a tots els finalistes, així com als qui ho han fet possible.
Feliç Sant Jordi
Publicada el 23 de Abril de 2015
Acte d'entrega de les Beques Educar Fomentant l'Esforç
Publicada el 17 de Abril de 2015
Us informem que l'acte d'entrega de les Beques Educar Fomentant l'Esforç (4a. Convocatòria) serà el dia 28 de maig a les 19:30 h a la Sala Cotxeres del Palau Robert de Barcelona. També podreu venir a partir de les 18 h. Al nostre Mercat d'Entitats.
Espai Espavila, Un nou centre a Granollers
Publicada el 26 de Març de 2015
La Fundació Espavila fa la 2a. visita a l’Escola Voramar – Fundació Voramar
Publicada el 25 de Març de 2015
La Fundació Espavila va visitar el passat dia 20 de març a l’Escola Voramar – Fundació Voramar, guanyadors d'una de les Beques Educar Fomentant l'Esforç (3a. convocatòria) amb el seu projecte "ROSVAL, del voluntariat a la formació en valors".
La Fundació Espavila Presenta la 4a. convocatòria de les Beques Educar Fomentant l'Esforç a la UVic
Publicada el 3 de Març de 2015
El proper dia 5 de març a la Universitat de Vic. La Fundació Espavila presentarà la 4a. convocatòria de les Beques Educar Fomentant l'Esforç.
La Fundació Espavila a la Tercera edició Premi Llegim Ciència de la UVic
Publicada el 27 de Febrer de 2015
El passat dia 25 de febrer de 2015, s’ha dut a terme a l’aula magna de la UVic, la tercera edició del Premi Llegim Ciència. Un membre de la Fundació Espavila ha format part del jurat d'aquests premis i també la Fundació ha concedit una tableta als primers premis de cada categoria.
La Fundació Espavila fa la 2a. visita al Col·legi El Carme de Lleida
Publicada el 27 de Febrer de 2015
La Fundació Espavila va visitar ahir El Col·legi EL Carme de Lleida, guanyadors d'una de les Beques Educar Fomentant l'Esforç (3a. convocatòria)amb el seu projecte "Pla de Millora personal".
La Fundació Espavila fa la 2a. visita a Secció de l'Institut de Gurb
Publicada el 24 de Febrer de 2015
El passat dimecres 18 de febrer, la Fundació Espavila va fer la 2a. visita a la Secció de l'Institut de Gurb, guanyadors d'una de les Beques Educar Fomentant l'Esforç (3a. convocatòria) amb el seu projecte "Jardí sota la boira".
La Fundació Espavila ha tingut una trobada amb Iñaki Alegría per tal de trobar aquells punts que ens uneixen i ajudar-nos mútuament.
Publicada el 10 de Febrer de 2015
Iñaki és un pediatre que està empès a ajudar als altres i per això, viatge a Etiòpia, a l'Hospital de Gambo, on treballa amb nens i mares a tirar endavant.
La Fundació Espavila va assistir ahir a la presentació del llibre "Alegría con Gambo". Compreu el llibre i no us deixarà indiferent.
Publicada el 23 de Gener de 2015
La Fundació Espavila fa la 2a. visita a l'Institut Vilatzara de Vilassar de Mar
Publicada el 21 de Gener de 2015
El passat dilluns 19 de gener, la Fundació Espavila va fer la 2a. visita a l'Institut Vilatzara de Vilassar de Mar, guanyadors d'una de les Beques Educar Fomentant l'Esforç (3a. convocatòria) amb el seu projecte "De nois ordinaris a nois extraordinaris". EL projecte el realitzen conjuntament amb l'escola Can Vila de Mollet del Vallès
Una ullada al 2014
Publicada el 30 de Desembre de 2014
Recull fotogràfic de les activitats de la Fundació Espavila al llarg del 2014
En nom de tot l'equip us desitgem Bones Festes.
Publicada el 23 de Desembre de 2014
La Fundació Espavila rep un reconeixement per part d'Aldees Infantils SOS de Catalunya
Publicada el 21 de Novembre de 2014
Ahir el vespre a la Sala Cròniques de l'Ajuntament de Barcelona, la Fundació Espavila va rebre un reconeixement per la col·laboració amb Aldees Infantils SOS de Catalunya.
La Fundació Espavila fa la 1a. visita a Secció d'Institut de Gurb
Publicada el 20 de Novembre de 2014
Dimecres 12 de novembre, la Fundació Espavila va fer la 1a. visita a l'Institut de Gurb, guanyadors d'una de les Beques Educar Fomentant l'Esforç (3a. convocatòria) amb el seu projecte "Jardí sota la boira" un projecte de desenvolupament de la consciència social a secundària.
La Fundació Espavila fa la 1a. visita a l'Institut Vilatzara de Vilassar de Mar
Publicada el 31 de Octubre de 2014
El passat dilluns 27 d'octubre, la Fundació Espavila va fer la 1a. visita a l'Institut Vilatzara de Vilassar de Mar, guanyadors d'una de les Beques Educar Fomentant l'Esforç (3a. convocatòria) amb el seu projecte "De nois ordinaris a nois extraordinaris". EL projecte el realitzen conjuntament amb l'escola Can Vila de Mollet del Vallès
La Fundació Espavila fa la 1a. visita a l'Escola Voramar - Fundació Voramar de Barcelona.
Publicada el 28 de Octubre de 2014
El passat 24 d'octubre, la Fundació Espavila va fer la 1a. visita a l'escola Voramar - Fundació Voramar, guanyadors d'una de les Beques Educar Fomentant l'Esforç (3a. convocatòria) amb el seu projecte "Rosval" del voluntariat a la formació en valors.
Els nois de l'escola El Carme de LLeida a bon ritme...
Publicada el 24 de Octubre de 2014
Us convidem a veure un video d'un grup de nois de l'escola El Carme de Lleida: https://www.youtube.com/watch?v=ebH_qShnHnQ Facebook: https://www.facebook.com/bluerain.lleida
La Fundació Espavila fa la 1a. visita al col·legi El Carme de Lleida
Publicada el 22 de Octubre de 2014
El passat 20 d'octubre, la Fundació Espavila va fer la 1a. visita al col·legi El Carme de Lleida guanyadors d'una de les Beques Educar Fomentant l'Esforç (3a. convocatòria) amb el seu projecte "Pla de millora personal"
Ahir la Fundació Espavila va assistir a la presentació de Gasol Foundation, fundada per Pau i Marc Gasol.
Publicada el 18 de Setembre de 2014
Gasol Foundation pretén fomentar en els joves l’exercici físic i els hàbits saludables per evitar així l'obesitat infantil.
3a Edició Premi Llegim Ciencia de la UVic. Curs 2014/15
Publicada el 16 de Setembre de 2014
Tota la informació la podreu trobar a aquest link.
La Fundació Espavila i la UVic - UCC, signen un conveni de col·laboració
Publicada el 15 de Setembre de 2014
Joan Vila, president de la Fundació Espavila i Jordi Montaña, rector de la UVic-UCC, han signat avui un acord de col·laboració per al concurs de relats Llegim Ciència, vinculat al programa de Tertúlies de Literatura Científica. Ja fa dos anys que la Fundació Espavila col·labora amb el concurs de relats Llegim Ciència, proporcionant 4 tauletes als guanyadors del concurs Llegim Ciència, que impulsa l’Escola Politècnica Superior de la UVic-UCC, dins el programa d’activitats de les Tertúlies de Literatura Científica. Aquest concurs de relats va dirigit als estudiants de 3r i 4t d’Eso i se’ls proposa de llegir un llibre, que enguany és "Jo, robot" d’Isaac Asimov, sobre el qual hauran d’escriure un relat a partir d’una pregunta proposada. Ambdós signants del conveni han volgut deixar palès que aquest acord és només el principi d’una llarga i fructífera col·laboració. http://www.uvic.cat/la-uvic-ucc-i-fundaci%C3%B3-espavila-signen-un-conveni-de-col%C2%B7laboraci%C3%B3-al-concurs-de-relats-llegim#sthash.32nLyarf.dpuf
L'esforç ho pot tot: Bona Diada!
Publicada el 10 de Setembre de 2014
La Fundació Espavila torna de les vacances.
Publicada el 3 de Setembre de 2014
La Fundació Espavila ja ha tornat de les vacances amb més ganes i esforç que mai. Preparats per iniciar de nou amb tots els projectes i activitats.
La Fundació Espavila tanca per vacances
Publicada el 1 de Agost de 2014
Ens veiem al setembre
La Fundació Espavila celebre l'acte d'entrega de les Beques Educar Fomentant l'Esforç
Publicada el 20 de Juny de 2014
Els guanyadors de les 4 Beques Educar Fomentant l'Esforç són: “ROSVAL, DEL VOLUNTARIAT A LA FORMACIÓ AMB VALORS” Fundació Voramar – Escola Voramar (Barcelona) “PLA DE MILLORA PERSONAL” Col•legi El Carme (Lleida) “DE NOIS ORDINARIS A NOIS EXTRAORDINARIS” Institut Vilatzara – Escola Educació Especial Can Vila. (Vilassar de Mar – Mollet del Vallès) “JARDÍ SOTA LA BOIRA” Institut de Gurb (Gurb)
La Fundació Espavila visita Forn de teatre Pa'tothom.
Publicada el 23 de Maig de 2014
El passat dimarts dia 20 de maig. La Fundació Espavila va fer la tercera visita a Forn de Teatre Pa'tothom. Guanyadors d'una de la 2a. convocatoria de les Beques Educar Fomentant l'Esforç.
La Fundació Espavila, Escola Jaume Vicens i Vives de Roses i l'Escola Mil·lenari de Cardedeu
Publicada el 22 de Maig de 2014
L'escola Jaume Vicens i Vives de Roses, guanyadors d'una de les Beques Educar Fomentant l'Esforç - 2a. Convocatoria, visita l'escola Mil·lenari de Cardedeu que va ser també guanyadora un any abans, d'una de les beques.
La Fundació Espavila va assistir el passat dimarts com a convidats a la roda de premsa de la Fundació La Caixa.
Publicada el 16 de Maig de 2014
L’Obra Social La Caixa va destinar durant l’any passat un total de 587.493 euros a projectes socials impulsats per entitats del Vallès Oriental i algunes poblacions del sud del Vallès Occidental. L’Obra Social ha explicat aquest dimarts a Granollers la seva activitat durant el 2013.
La Fundació Espavila està d'enhorabona.
Publicada el 8 de Maig de 2014
Enguany s'han presentat un total de 65 projectes a les Beques Educar Fomentant l'Esforç
Us desitgem un Feliç Sant Jordi a tothom
Publicada el 23 de Abril de 2014
La Fundació Espavila us desitja una Feliç Sant Jordi.
La Fundació Espavila va organitzar una xerrada a l'IES Barri Besòs de Barcelona.
Publicada el 11 de Abril de 2014
El passat dimecres dia 9 d'abril, la Fundació Espavila va organitzar una xerrada a l'IES Barri Besòs de Barcelona per a nois i noies de 3r d'ESO. L'activitta anava dirigida a saber que voldrien fer el dia de demà.
La Fundació Espavila va fer una presentació de les seves activitats a la UVic.
Publicada el 7 de Abril de 2014
El passat dimecres dia 2 d'abril, alguns membres de la Fundació Espavila van fer una presentació de les activitats que realitza la fundació, a la Universitat de Vic.
La Fundació Espavila amb MiAportación
Publicada el 7 de Abril de 2014
La Fundació Espavila formarà part del grup d'entitats i fundacions que engloben MiAportación.org Us deixem una explicació del que realitza la Fundació MiAportación
2a. Visita a l'Escola Jaume Vicens i Vives de Roses.
Publicada el 25 de Març de 2014
Ahir la Fundació Espavila va fer la 2a. visita a l'Escola Jaume Vicens Vives de Roses. Es va realitzar una xerrada amb una persona que ha patit un trencament de medul·la espinal. Pràctica d'esport adaptat amb cadires de rodes.
Alguns membres del Patronat de la Fundació Espavila ha realitzat un curs de formació a través de OCA Formación i impartit per Dani Juliá.
Publicada el 13 de Març de 2014
Alguns membres del Patronat de la Fundació Espavila ha realitzat un curs de formació a través de OCA Formación i impartit per Dani Juliá. Moltes gràcies, ha sigut molt interessant.
La Fundació Espavila assisteix a l'entrega de "Premis LLegim Ciència" que organitza la UVic
Publicada el 27 de Febrer de 2014
El passat dimecres 26 de febrer, es va celebrar a l’Aula Magna de la UVic l’entrega dels premis corresponents a la segona edició del “Premi Llegim Ciència” organitzat per l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Vic. La Fundació Espavila en el seu afany de fomentar la cultura de l’esforç, hi va col•laborar amb l’aportació i entrega de tablets als alumnes guanyadors dels 1r premis i com a membres dels jurat.
La Fundació Espavila assisteix a la segona visita de Cinema en Curs
Publicada el 26 de Febrer de 2014
El passat dia 21 de febrer la Fundació Espavila assisteix a la segona visita de "Cinema en curs" a l'Escola Rafael Alberti de Badalona , un dels quatre guanyadors de la segona edició de les Beques Educar Fomentant l'Esforç del 2013.
La Fundació Espavila es reuneix amb el Grup de Desenvolupament de Directius i empreses del Vallès.
Publicada el 14 de Febrer de 2014
Dijous dia 13 de febrer, la Fundació Espavila es va reunir a l'hotel Granollers, amb el Grup de Desenvolupament de Directius i empreses del Vallès (GDE), per tal de donar a conèixer les activitats que realitza.
Segona visita al projecte "Xavalartes" de Forn de teatre Pa'tothom
Publicada el 5 de Febrer de 2014
Dimarts 4 de febrer, alguns membres de la Fundació Espavila van fer la segona visita a un dels cuatre projectes guanyadors de la 2a. convocatòria de les Beques Educar Fomentant l'Esforç. Amb el projecte "Xavalartes" de Forn de teatre Pa'tothom.
La Fundació Espavila a les notícies del VOTV.
Publicada el 3 de Febrer de 2014
El pasat divendres 31 de gener la Fundació Espavila va sortir a l'informatiu del VOTV. Podeu veure l'enllaç al minut 13:50. http://votv.xiptv.cat/infovalles/capitol/31-gener-2014
La Fundació Espavila a la Mitja Marató de Granollers
Publicada el 3 de Febrer de 2014
La FUNDACIÓ ESPAVILA, ha estat present a la MITJA MARATÓ celebrada a Granollers el passat diumenge dia 2 de febrer. Els membres del patronat de la Fundació ALBERT i JOAN varen córrer acompanyats de la Portaveu de la Comissió d'Esports del CONGRÉS DELS DIPUTATS a Madrid per C.I.U.: Sra. CARME SAYÓS MOTILLA, que es va desplaçar des del seu domicili de Centelles per donar suport a la Institució. L'Albert va corre la Mitja i la Carme i en Joan la quart; lluint tots ells la samarreta de la Fundació amb el lema: "ÉS QUANT M'ESPAVILO QUE HI VEIG CLAR".
Entrevista a Joan Vila a Radio Castelldefels.
Publicada el 29 de Gener de 2014
Joan Vila, President de la Fundació Espavila va ser entrevistat ahir a radio Castelldefels en el programa de Maria Ángeles Moya Color esperança.
La Fundació Espavila assisteix a l'acte "Mataró ciutat de valors".
Publicada el 27 de Gener de 2014
La Fundació Espavila va assistir el pasat divendres dia 24 de gener, a l'acte "Mataró Ciutat de valors". Deixem un enllaç per poder veure la noticia. http://www.mataro.cat/portal/contingut/noticia/2014/01/11275_projecte_valors.html
El Pare Abat de Montserrat i la Fundació Espavila , es reuneixen.
Publicada el 10 de Gener de 2014
El passat dia 8 de gener el Pare Josep M. Soler, Abat de Montserrat, Joan Vila i Sandra Compte (membres del patronat de la Fundació Espavila), es reuneixen per donar a conèixer i parlar de forma detallada sobre les activitats que realitza la Fundació.
La Fundació Espavila assisteix a la primera visita CINEMA EN CURS
Publicada el 31 de Desembre de 2013
El dia 17 de Desembre la Fundació Espavila assisteix a la primera visita de "Cinema en curs" a l'Institut Castellet de Sant Vicenç de Castellet, un dels quatre guanyadors de la segona edició de les Beques Educar Fomentant l'Esforç del 2013.
La Fundació Espavila renova els càrrecs del Patronat
Publicada el 17 de Desembre de 2013
La Fundació Espavila es va reunir en un dinar, el passat dia 15 de Desembre de 2013, per renovar els càrrecs del Patronat de la Fundació pels propers 4 anys. Al mateix temps es va anomenar en David Osuna Nuñez com a nou membre del Patronat, el qual donem la nostra benvinguda.
La Fundació Espavila assisteix a la primera visita PROGRAMA EXCEL·LÈNCIA
Publicada el 28 de Novembre de 2013
La Fundació Espavila assisteix a la primera visita CINEMA EN CURS
Publicada el 6 de Novembre de 2013
El dia 5 de Novembre la Fundació Espavila assisteix a la primera visita de "Cinema en curs" a l'Escola Rafael Alberti de Badalona, un dels quatre guanyadors de la segona edició de les Beques Educar Fomentant l'Esforç del 2013.
La Fundació Espavila envia les cartes als bisbes de Catalunya tal i com es va comprometre.
Publicada el 31 de Octubre de 2013
La Fundació Espavila tal i com es va comprometre, ja ha enviat totes les cartes als bisbes de Catalunya i a hores d'ara, ja s'han rebut varies contestacions.
La Fundació Espavila assiteix a la primera visita IMPLICAT EN LA MILLORA DE ROSES
Publicada el 29 de Octubre de 2013
El dia 28 d'Octubre la Fundació Espavila assisteix a la primera visita de "Implicat en la millora de Roses" de l'Escola Jaume Vicens i Vives de Roses, un dels quatre guanyadors de la segona edició de les Beques Educar Fomentant l'Esforç del 2013.
La Fundació Espavila assiteix a la primera visita FORN DEL TEATRE PA'THOTHOM
Publicada el 25 de Octubre de 2013
El dia 21 d'Octubre la Fundació Espavila assisteix a la primera visita al Forn de Teatre Pa'Thothom, un dels guanyadors de la segona edició de les Beques Educar Fomentant l'Esforç del 2013.
La Fundació Espavila assisteix a la xerrada realitzada per NoSomosInvisibles
Publicada el 15 de Octubre de 2013
La Fundació Espavila va ser convidada a la xerrada realitzada per la Associació NoSomosInvisibles a la Casa del Tibet de Barcelona. La xerrada parlava sobre els Valors Humans en persones amb discapacitat i de la seva integració en el món actual.
Quina opinió tenen les Màximes Autoritats Eclesiàstiques de Catalunya, és a dir, els Bisbes, Arquebisbes i Abats sobre la emissora de televisió 13TV?
Publicada el 7 de Octubre de 2013
Perquè la Conferència Episcopal Espanyola permet que en un canal de televisió com 13TV, del que n’és accionista majoritari, es facin “debats polítics partidistes” a on es tramet odi i menyspreu generalitzat a Institucions i persones? Així entén l’Església la llibertat d’expressió i els valors evangèlics? Aquesta és una de les preguntes que realitzem en un escrit que la Fundació Espavila va fer i que el periòdic “El 9 Nou” va publicar el passat dia 4 d’octubre amb comentaris del mateix director. Quina opinió tenen les Màximes Autoritats Eclesiàstiques de Catalunya, és a dir, els Bisbes, Arquebisbes i Abats sobre aquesta emissora de televisió? Us convidem a llegir aquest escrit a la nostra secció d'articles:
El proper 15 d'octubre s'inicia la 3a. convocatòria de les Beques Educar Fomentant l'Esforç.
Publicada el 18 de Setembre de 2013
El proper 15 d'octubre s'inicia la 3a. convocatòria de les Beques Educar Fomentant l'Esforç. En breu podreu veure les bases a la nostra web.
La Fundació Espavila col·labora amb UVic
Publicada el 26 de Juliol de 2013
La Fundació Espavila col·labora amb UVic i el seu projecte de Tertúlies de Literatura Científica.
Ja tenim els guanyadors de la 2a. convocatòria de les Beques Educar Fomentant l'Esforç.
Publicada el 13 de Juny de 2013
Es tracta de: "IMPLICA`T EN LA MILLORA DE ROSES", de l'escola Jaume Vicens i Vives de Roses. "CINEMA EN CURS" de l'associació A Bao A Qu. "XAVALARTES" de Forn de teatre Pa'tothom. " PROGRAMA D'EXEL·LÈNCIA" de l'Institut de Tona. Moltes Felicitats als guanyadors i moltes gràcies a tots els que heu presentat un projectes.
Avui és el gran dia. Sabrem quins són els 4 guanyadors de la 2a convocatòria de les Beques Educar Fomentant l'Esforç
Publicada el 12 de Juny de 2013
A partir de les 19h, a la Sala Cotxeres del Palau Robert de Barcelona, sabrem quins són els 4 guanyadors de les Beques Educar Fomentant l'Esforç (2a convocatòria).
Nota de premsa de la 2a. convocatòria de les BEQUES EDUCAR FOMENTANT L’ESFORÇ
Publicada el 9 de Maig de 2013
El passat dia 30 d’abril va finalitzar el període de presentació de projectes per optar a una de les BEQUES “EDUCAR FOMENTANT L’ESFORÇ” que, per segon any consecutiu, organitza la FUNDACIÓ ESPAVILA.
La Fundació Espavila assisteix com a consultor del grup de Diàleg Social del Pla Nacional de Valors impulsat per la Generalitat de Catalunya
Publicada el 8 de Maig de 2013
El passat dia 2 de maig. La Fundació Espavila va assistir a la reunió com a uns dels consultors del Pla Nacional de Valors amb l'àmbit de Diàleg Social impulsat per la Generalitat de Catalunya.
La Fundació Espavila va fer la tercera visita a Carolina de la Cruz amb el seu projecte "En busca del tesoro perdido"
Publicada el 26 de Abril de 2013
La Fundació Espavila va fer la tercera visita a Carolina de la Cruz amb el seu projecte "En busca del tesoro perdido", guanyadora d'una de les Beques Educar Fomentant l'Esforç
La Fundació Espavila informa que l'acte d'entrega de les Beques Educar Fomentant l'Esforç serà el dia 12 de juny a les 19h. al Palau Robert (Sala Cotxeres) de Barcelona.
Publicada el 19 de Abril de 2013
Palau Robert (Sala Cotxeres) Passeig de Gràcia 107. (Passeig de Gràcia - Av. Diagonal) Barcelona
La Fundació Espavila organitza una xerrada amb Ana Isabel del Río a alumnes de l'escola Vallbona d'Anoia
Publicada el 18 de Abril de 2013
El passat dia 11 d'abril la Fundació Espavila va organitzar una xerrada amb la nostra col·laboradora Ana Isabel del Río per a alumnes de l'escola Vallbona d'Anoia.
Queden dues setmanes per finalitzar la 2a Convocatòria de les Beques Educar Fomentant l'Esforç
Publicada el 16 de Abril de 2013
La Fundació Espavila fa la tercera visita a l'Escola Mil·lenari amb el seu projecte
Publicada el 26 de Març de 2013
El passat dia 22 de març, la Fundació Espavila va fer la darrera visita a l'escola Mil·lenari de Cardedeu. Guanyadors d'una de les Beques Educar Fomentant l'Esforç (1a Convocatòria) amb el seu projecte "Robòtica a l'escola".
La Fundació Espavila visita Eduvólei amb el seu projecte Eduvólei fomentant l'esforç
Publicada el 20 de Març de 2013
Ahir dia 19 de març, la Fundació Espavila va fer la tercera visita Eduvólei, un dels guanyardors de les Beques Educar Fomentant l'Esforç (1a convocatòria). Adjuntem algunes fotografies.
Entrevista a Sandra Compte a Radio Mollet.
Publicada el 4 de Març de 2013
La Fundació Espavila va fer la segona visita a Carolina de la Cruz amb el seu projecte "En busca del tesoro perdido".
Publicada el 27 de Febrer de 2013
La Fundació Espavila va fer la segona visita a Carolina de la Cruz amb el seu projecte "En busca del tesoro perdido", guanyadora d'una de les Beques Educar Fomentant l'Esforç
La Fundació Espavila fa la segona visita a Eduvólei. Una classe magristral de l'entrenador i la motivació a càrrec de Montse Cascalló
Publicada el 25 de Gener de 2013
La Fundació Espavila assiteix a una classe magristral de l'entrenador i la motivació a càrrec de Montse Cascalló. Es tracta de tècniques i eines per als entrenadors.
La Fundació Espavila va fer la segona visita a Cristina Alcoceba, guanyadora d'un dels 4 projectes Beques Educar Fomentant l'Esforç
Publicada el 18 de Gener de 2013
El passat dimecres 16 de gener, la Fundació Espavila va fer la segona visita a l'escola Sagrat Cor de Jesús (Tarragona), lloc on es du a terme el projecte "En Construcció" de Cristina Alcoceba i guanyadora d'una de les Beques Educar Fomentant l'Esforç.
La Fundació Espavila tanca per vacances de Nadal fins el proper 2 de Gener.
Publicada el 21 de Desembre de 2012
Bona Nadal i Feliç Any Nou
La Fundació Espavila signa amb la Fundació Oncovallès la cessió d'un local per dur a terme el projecte dels Encants d'Oncovallès permanents.
Publicada el 18 de Desembre de 2012
La Fundació Espavila us desitja Bones Festes i Feliç Any Nou
Publicada el 11 de Desembre de 2012
La Fundació Espavila i Club Natació Granollers signen un acord de col·laboració.
Publicada el 5 de Desembre de 2012
Signat l'acord de col·laboració entre la Fundació Espavila, per part del seu president Joan Vila, i el Club Natació Granollers, per part el president Josep Maria Mas, amb el que subscrivim els principis de la Fundació, que té com a objectiu fomentar i potenciar els valors de la cultura de l’esforç, inculcant valors fonamentals com treball, responsabilitat, sinceritat, respecte...
La Fundació Espavila va fer la segona visita a l'Escola Mil·lenari, un dels 4 guanyadors de les Beques Educar Fomentant l'Esforç
Publicada el 5 de Desembre de 2012
El passat divendres 30 de novembre la Fundació Espavila va fer la segona visita a l'Escola Mil·lenari, guanyadors d'una de les Beques Educar Fomentant l'Esforç amb el seu projecte "La Robòtica a l'escola".
ja s'han rebut els primers projectes que opten a les Beques Educar Fomentant l'Esforç (2a convocatòria). 4 beques de 3.000 € cada una.
Publicada el 16 de Novembre de 2012
La Fundació Espavila assisteix a l'acte d'entrega de premis de la Fundació Lluís Carulla
Publicada el 14 de Novembre de 2012
El passat 12 de novembre la Fundació Espavila va assistir a l'acte d'entrega dels XXXVIè Premi d'Honor Lluís Carulla i dels XXXens Premis d'Actuació Cívica, al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona.
La Fundació Espavila va assistir a una de les classes que realitza Carolina de la Cruz, guanyadora d’una de les Beques Educar Fomentant l’Esforç.
Publicada el 9 de Novembre de 2012
En aquest cas va dirigit a nois i noies de 3r d’ESO de l’IES Reguissol de Santa Maria de Palautordera.
La Fundació Espavila va assistir a una de les classes que realitza Cristina Alcoceba, guanyadora d’una de les Beques Educar Fomentant l’Esforç.
Publicada el 8 de Novembre de 2012
Es tracta de la segona sessió que realitza a alumnes de l’escola Sagrat Cor de Jesús de Tarragona amb els seu projecte “En construcció”.
La Fundació Espavila va assistir ahir a un entrenament de Eduvólei.
Publicada el 24 de Octubre de 2012
La Fundació Espavila va assistir ahir a un entrenament de Eduvólei. Un dels 4 guanyadors de 3.000 euros de les Beques Educar Fomentant l'Esforç.
La Fundació Espavila va assistir l’acte “Talent 2020. Aventures Emprenedores”
Publicada el 22 de Octubre de 2012
El passat dia 16 d'octubre es va celebrar un acte al CosmoCaixa i organitzat per Arrenca a Córrer. Més informació a: www.arrencaacorrer.org
Avui 15 d'octubre iniciem la segona convocatòria de les Beques Educar Fomentant l'Esforç.
Publicada el 15 de Octubre de 2012
Consulteu les bases i termini.
La Fundació Espavila assisteix a la posada en marxa d'un dels 4 projectes guanyadors de les Beques Educar Fomentant l'Esforç.
Publicada el 5 de Octubre de 2012
El passat dia 28 de setembre, la Fundació Espavila va assistir a la posada en marxa d'un dels 4 projectes guanyadors de la 1a Convocatòria de les Beques Educar Fomentant l'Esforç. Es tracta de l'escola Mil·lenari de Cardedeu amb el seu projecte: La Robòtica a l'escola
Ja hem tornat de les Vacances
Publicada el 3 de Setembre de 2012
La Fundació Espavila ja ha tornat de les vacances d'estiu. Bon retorn a tots.
La Fundació Espavila tanca per vacances. Fins el dia 3 de setembre. Bon estiu a tots.
Publicada el 3 de Agost de 2012
El valor de gestionar una emoció
Publicada el 2 de Agost de 2012
El diari de Tarragona va publicar el passat 29 de juliol una entrevista a Cristina Alcoceba, una de les guanyadores de les Beques Educar Fomentant l'Esforç.
Les activitats que es faran en el projecte de les TLC (Tertúlia Literaria Científica) de la UVic pel curs 2012/13.
Publicada el 19 de Juliol de 2012
Aquí podreu trobar les activitats que es faran en el projecte de les TLC (Tertúlia Literaria Científica) de la UVic pel curs 2012/13. Dirigits especialment als centres de secundària. http://mon.uvic.cat/tlc/
Vilaweb. Entrevista a Sandra Compte, portaveu de la Fundació Espavila
Publicada el 16 de Juliol de 2012
Aquí podreu trobar el link de la entrevista a Sandra Compte, portaveu de la Fundació Espavila a Vilaweb. http://www.vilaweb.tv/no-pot-ser-que-anem-a-treballar-avorrits
Ahir es va celebrar l'acte d'entrega de les Beques Educar Fomentant l'Esforç.
Publicada el 6 de Juliol de 2012
Els projectes premiats de les 4 beques de 3.000 euros són: "ROBÒTICA I EMPRESA A L'ESCOLA" DE L'ESCOLA MIL·LENARI "EDUVOLEI FOMENTANT L'ESFORÇ" DE C.E. EDUVÓLEI L'AMETLLA "EN CONTRUCCIÍ" DE CRISTINA ALCOCEBA BORRÀS "EN BUSCA DEL TESORO PERDIDO" DE CAROLINA DE LA CRUZ GONZÁLEZ. Moltes Felicitats a tots.
Espavila aposta per fomentar el valor de l'esforç
Publicada el 6 de Juliol de 2012
El Punt avui publica un article sobre la Fundació Espavila i les Beques Educar Fomentant l'Esforç.
Demà 5 de juliol a les 19h al Palau Robert de Barcelona. Es farà l'acte d'entrega de les Beques Educar Fomentant l'Esforç.
Publicada el 4 de Juliol de 2012
La Fundació Espavila va assitir a la Jornada de Pla de Valors que ha creat la Generalitat de Catalunya.
Publicada el 31 de Maig de 2012
EL passat 11 de maig, la Fundació Espavila va assistir a la Jornada de Treball amb els Coordinadors del Pla de Valors i amb el Conseller de Benestar Social i Família, el Sr. Josep Lluis Cleries.
El veredicte i l'entrega de les Beques Educar Fomentant l'Esforç es farà al Palau Robert de Barcelona
Publicada el 31 de Maig de 2012
El proper dia 5 de juliol de 2012 a les 19h. es farà l'acte d'entrega de les Beques Educar Fomentant l'Esforç. El lloc escollit és el Palau Robert de Barcelona, Passeig de Gràcia núm. 107 (Cantonada amb Av. Diagonal).
Moltes gràcies al tv3 i al Sense Ficció per aquest programa "El llegat de Sísif". La cultura de l'esforç.
Publicada el 2 de Maig de 2012
http://blogs.tv3.cat/senseficcio.php?itemid=45889&catid=1270
Avui 30 d'abril de 2012, finalitza la 1a. Convocatòria de Beques Educar Fomentant l'Esforç
Publicada el 30 de Abril de 2012
Fundació Espavila a Radio Estel. "Valors a peu de carrer"
Publicada el 26 de Març de 2012
Aquí trobareu l'enllaç per escoltar l'entrevista realitzada el passat diumenge al programa "Valors a peu de carrer" de la Radio Estel. http://​revistavalors.podcast.es/​descarga/podcast_40809.mp3
La Fundació Espavila respon preguntes.
Publicada el 8 de Març de 2012
La FUNDACIÓ ESPAVILA s’ha constituït per Fomentar i potenciar la cultura de l’esforç i els valors associats (treball, perseverança, responsabilitat, il•lusió,etc.) dintre de la nostra societat. A continuació passem a contestar algunes preguntes que diverses persones ens han plantejat per tal d’aclarir conceptes:
Toni Argent presenta el seu segon llibre:
Publicada el 1 de Març de 2012
El passat 22 de febrer, en Toni Argent va fer la presentació del seu segon llibre "Tres quarts de 7" a la biblioteca de la Roca del Vallès. Al final d'aquest acte la Fundació Espavila va poder fer una breu presentació. De nou moltes gràcies Toni. http://www.youtube.com/​watch?v=LA3ka57SZr4&feature=rel​ated
Primera reunió entre entitats i fundacións per fomentar l'esforç, l'emprenedoria i l'educació emocional.
Publicada el 22 de Febrer de 2012
El passat 15 de febrer diverses entitats i fundacions van participar en la primera reunió per la creació d’una plataforma per fomentar l’esforç, l’emprenedoria i l’educació emocional en l’àmbit de l’educació. Aquestes entitats i fundacions son: REIR, La Granja Escola, Fundació Escola Emprenedors, Fundació Espavila, FEM Fundació per a l’Educació Emocional i Fundació per a l’educació.
Ahir la Fundació Espavila va ser entrevistada al programa La Terrassa de El 9tv
Publicada el 18 de Gener de 2012
A partir del minut 8:21
La Fundació Espavila a Radio Estel
Publicada el 4 de Gener de 2012
El passat 1 de gener de 2012, varem tenir una entrevista a Radio Estel. Per escoltar-la copia aquest link.
Espavila convoca quatre beques per a projectes educatius centrats en l'esforç
Publicada el 30 de Desembre de 2011
Avui surt un article a "El 9 Nou". La convocatoria de la Fundació Espavila està oberta a propostes de tota Catalunya.
Felicitats a la Marató de TV3
Publicada el 19 de Desembre de 2011
La Fundació Espavila, vol felicitar per l'esforç que ha fet el poble català per aconseguir que, un any més, la Marató de TV3 hagi sigut tot un èxit.
'Si avui la família no hi arriba, l'escola no pot fallar'
Publicada el 30 de Novembre de 2011
Avui surt publicada una entrevista a Vilaweb amb en Joan Vila (President de la Fundació Espavila). Aneu al link: http://www.vilaweb.cat/opinio_contundent/3956141/joan-vila-familia-arriba-lescola-pot-fallar.html
La Fundació Espavila va assistir a la jornada d'infància "Planificació, treball comunitari i en xarxa, nou marc d'acció local per a la promoció dels drets"
Publicada el 29 de Novembre de 2011
El divendres passat la Fundació Espavila va assistir a una jornada d'infància, ja que es va celebrar el Dia Universal de la Infància. Organitzat per la Diputació de Barcelona
Us animem a visitar aquest link amb videos de la Fundació Granja Escola
Publicada el 28 de Novembre de 2011
Us animem a visitar aquest link amb videos de la Fundació Granja Escola: http://www.fundaciolagranja.com/ca/fotos-videos
La Fundació Espavila i la Fundació Granja escola signen un conveni de col·laboració.
Publicada el 4 de Novembre de 2011
La Fundació Espavila i la Fundació Granja Escola han signat un conveni de col·laboració, per tal de promoure els valors que representa la cultura de l'esforç.
Eduqueu els xiquets i no serà necessari castigar els homes. (Pitàgores)
Publicada el 19 de Octubre de 2011
La Fundació Espavila comença un nou cicle de frases cèlebres. Us animem a participar aportant les vostres. Eduqueu els xiquets i no serà necessari castigar els homes. (Pitàgores)
La Fundació Espavila i la Fundació Escola Emprenedors signen un conveni de col·laboració
Publicada el 5 de Octubre de 2011
La Fundació Espavila (amb Joan Vila, president) i la Fundació Escola Emprenedors (amb Audrey Damas, portaveu), han signat un conveni de col·laboració, per tal de difondre les tasques comunes en benefici dels valors que representa la cultura de l'esforç i l'emprenedoria.
Entrevista a la Fundació Espavila a la Revista del Vallès
Publicada el 30 de Setembre de 2011
La Revista del Vallès publica una entrevista a la Fundació Espavila per donar a conèixer les Beques Educar Fomentant l'Esforç.
Primer anunci de les Beques Educar Fomentant l'Esforç a El Punt Avui
Publicada el 28 de Setembre de 2011
El primer anunci publicat a El Punt Avui de les Beques Educar Fomentant l'Esforç.
Potenciar El Valor de l'Esforç
Publicada el 26 de Setembre de 2011
Us convido a llegir aquest resum de la conferència de Francesc Torralba a l'escola Voramar.
La Fundació Espavila ja ha tornat de les seves vacances.
Publicada el 30 de Agost de 2011
Conveni de Col·laboració entre la Fundació Espavila i Cooperativa Agrària Comarcal del Vallès
Publicada el 27 de Juliol de 2011
La FUNDACIÓ ESPAVILA ha signat un conveni de col•laboració amb la COOPERATIVA AGRARIA COMARCAL DEL VALLÈS: Els productes d’elaboració pròpia que la Cooperativa Agrària envasa, porten unes etiquetes de la Fundació Espavila amb el seu contacte (www.espavila.cat), per tal de donar a conèixer la Fundació i els projectes que realitza com Les Beques Educar Fomentant l’Esforç. El nostre màxim agraïment al President Sr. Vicenç Compte i al Gerent Sr. Pere Rosàs de la Cooperativa Agrària Comarcal del Vallès, per la seva implicació en el nostre projecte.
La FUNDACIÓ ESPAVILA i REIR sintonitzen molt bé
Publicada el 26 de Juliol de 2011
L’associació REIR ens la va presentar el seu secretari i responsable de l’àrea educativa Dani Julià; un home de caràcter afable, emprenedor i molt comunicatiu. Junts vàrem visitar les dues cases d’acollida que l’organització te a Santa Agnès de Malanyanes i vàrem tenir una visió molt completa de les seves activitats.
Enhorabona i Moltes Felicitats a la Nova Infermera.
Publicada el 6 de Juliol de 2011
El passat dimarts 5 de juliol representants de la FUNDACIÓ ESPAVILA van assistir a l'acte d'entrega de titulacions DIPLOMATURA EN INFERMERIA que es va fer a Sant Cugat del Vallès, ESCOLES UNIVERSITÀRIES GIMBERNAT (Universitat Autònoma de Barcelona). En aquest acte va rebre la Titulació de Diplomada en Infermeria una noia que mitjançant el seu esforç continuat ha aconseguit finalitzar els seus estudis. Aquest fet és molt significatiu per nosaltres, ja que la FUNDACIÓ ESPAVILA ha col•laborat en fer possible aquest objectiu. Val a dir que fets com aquests ens encoratgen i ens donen ànims per tirar endavant la nostra tasca en bé de la cultura de l'esforç. La nova Diplomada va estar acompanyada també pel seu company i la seva família ALDEES INFANTILS SOS, ja que des de petita ha estat acollida, juntament amb la seva germana, en aquesta institució. Enhorabona i moltes felicitats a la nova infermera.
El passat 6 de maig es va celebrar la xerrada sobre "L'Esforç de l'Auto-Coneixement i del Creixement"
Publicada el 19 de Maig de 2011
El passat 6 de maig es va celebrar la xerrada sobre "L'Esforç de l'Auto-Coneixement i del Creixement" a càrrec de Darina Nikolaeva al'espai tranquil de la botiga Barbany de Granollers. La xerrada va ser tot un èxit.
Presentació del Projecte MILLOREM
Publicada el 5 de Maig de 2011
El passat dijous vint-i-vuit d'abril es varen presentar en el Teatre - Auditori de Granollers les conclusions del Projecte Educatiu MILLOREM.
L’ESFORÇ DE CONÉIXER-SE I DE CRÉIXER
Publicada el 27 de Abril de 2011
El proper 6 de maig a les 19:00h. es celebrarà la xerrada "L'Esforç de Conèixer-se i de Crèixer" a l'Espai Tranquil de la botiga Barbany (Granollers), a càrrrec de Darina Nikolaeva, psicòloga.
Radio Silenci entrevista a la Fundació Espavila
Publicada el 14 de Abril de 2011
El passat dia 13 d'abril, la Fundació Espavila va ser entrevista al programa "Poca cosa menys silenci". Podeu escoltar l'entrevista si accediu a www.radiosilenci.com
la xerrada sobre
Publicada el 10 de Febrer de 2011
El passat divendres dia 4 de febrer es va celebrar a "l'Espai Tranquil" de la botiga Barbany de Granollers, la xarrada - Descobreix el Coaching - a càrrec de Ana de Ossó. La xerrada va ser tot un èxit amb la participació de més de 30 persones.
La motivació
Publicada el 1 de Febrer de 2011
Video sobre la motivació.
MOLTES GRÀCIES AL GRAN CENTRE GRANOLLERS PER PARLAR DE LLIBERTAT
Publicada el 28 de Desembre de 2010
La Fundació Espavila va assistir al Gran Centre de Granollers per poder gaudir de la xerrada que va oferir el filòsof Francesc Torralba sobre la LLIBERTAT i el seu llibre "LA LLIBERTAT QUE NECESSITES".
Conveni de Col·laboració entre la Fundació Espavila i TBCLASS
Publicada el 10 de Desembre de 2010
Després de diverses reunions, la "Fundació Espavila" i "l'Associació Formativa TBCLASS", han signat un acord de col·laboració per tal de sumar esforços i aprofitar les sinèrgies que se'n puguin derivar.
El que els pares ens han dit de la xerrada...
Publicada el 9 de Desembre de 2010
Algunes de les conclusions que els pares van deixar després de la xerrada que es va fer a l'escola Els Vinyals de Lliçà de Vall.
Joan Vila al Canal Català del Vallès Oriental
Publicada el 9 de Desembre de 2010
El passat dia 1 de desembre, la Fundació va assistir al programa de televisió; "tal com raja" del Canal Català del Vallès Oriental, el tema a debatre era; "Que li demano al nou govern"
Primera xerrada sobre l'esforç a l'escola els Vinyals
Publicada el 30 de Novembre de 2010
EL passat dissabte 27 de novembre la Fundació Espavila va iniciar un nou cicle de xerrades i activitats a les escoles implicant alumnes, professors i pares per tal de fomentar i potenciar els valors de la cultura de l’esforç.
La Fundació Espavila assisteix a la jornada de portes obertes que va celebrar Aldees Infantils SOS
Publicada el 4 de Octubre de 2010
El passat dia 2 d'octubre la Fundació Espavila també va assistir a la jornada de portes obertes que va celebrar Aldees Infantils SOS al centre que tenen a Sant Feliu de Codines.
Relats del llibre - Després de classe... Autor: Antoni Argent Ballús
Publicada el 22 de Setembre de 2010
El passat 8 de setembre vam tenir una trobada amb Antoni Argent Ballús, economista, professor de secundaria i autor del llibre, Després de classe...
L'Alcade de Granollers amb la Fundació Espavila
Publicada el 19 de Juliol de 2010
EL Senyor Josep Mayoral, Alcalde de Granollers, en el curs d’una trobada va expressar el suport a la Fundació Espavila i al mateix temps va donar la seva opinió envers la Fundació i la cultura de l’esforç.
La Fundació Espavila al VOTV
Publicada el 7 de Juliol de 2010
http://www.votv.cat/granollers/videos/quatre-vallesans
Fundació Privada Catalana Espavila.
Publicada el 6 de Juliol de 2010
La Fundació Privada Catalana Espavila ja te des de el passat 18 de juny del 2010 el Protectorat de la Generalitat de Catalunya amb el número de registre 2631.
Joan Vila (President de la Fundació) al Canal Català del Vallès Oriental
Publicada el 28 de Juny de 2010
Es pot veure l'entrevista a través de la pàgina web del canal català del vallès oriental. www.canalcatalavoriental.cat, en l'apartat "en sintonia".
La Fundació Espavila a Ràdio Silenci de la Garriga.
Publicada el 19 de Abril de 2010
El passat dia 14 d'abril la Fundació Espavila va tenir una entrevista radiofònica en el programa Rebombori de la Marta Camp, de ràdio Silenci de la Garriga. Si la voleu escoltar...
Entrevista amb Francesc Torralba
Publicada el 11 de Febrer de 2010
En Francesc Torralba és escriptor i professor universitari. Entre d'altres llibres basats en aspectes personals hi tenim "L'Esforç", que plasma fidelment els valors de la nostra Fundació.
Entrevista amb Joan Vila a el 9 nou
Publicada el 30 de Novembre de 2009
L'esforç fa les persones més dignes, més cultes i més lliures

Assolir els objectius és una tasca heroica.
Ernie Larsen